Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

Ajánlatunk cégeknek
Flottakezelés feltételei, részvétel

Ajánlatunk Cégeknek:

Új szolgáltatásunkkal az a célunk, hogy megkönnyítsük a kommunikációs eszközökkel járó problémákat. Szolgáltatásaink között szerepel többek között:

egyedi, csak nálunk elérhető biztosítás,belépő szintű készülékekhez

partnereinkenk jelentős, akár 20-40% kedvezmény tartozékok és kiegészítők árából

további jelentős kedvezmény alkatrészeink árából

akár a készülékek garanciális ügyeit is elintézzük Önök helyett.

 

Elérhető csomagajánlataink:

Mobilbontó fix mini:

- Minimum 5 db belépőszintű samsung E1200 vásárlása esetén (8090 Ft/db 10% kedvezménnyel)

- 6 hónap cserebiztosítás Vásárolt telefononként 1 alkalommal. (a törött/ázott vagy bármilyen más, gondatlanságból vagy szándékosan tönkretett telefonok egyszeri ingyenes cseréje a fél év alatt.) Feltétele a meghibásodott telefon leadása az új átvételével egy időben.

- további 6 hónap ingyenes szervizszolgáltatás. (az ingyenes körbe nem tartoznak a készülék fődarabjainak meghibásodása: alaplap, kijelző sérülése, illetve csak a rendeltetés szerű használat mellett keletkezett hibák javítását vállaljuk ingyenesen)

- Minimum 6 hónapos szerződés kötése a fent említett szolgáltatásokra (telefononként 500 Ft/hónap, de minimum 2500 Ft) 2500 Ft havidíjért. (egyben fizetés esetén 10% kedvezmény az előfizetésből)

- A csomag tartalmazza továbbá még korlátlan számú tartozék és kiegészítő beszerzését bármilyen készülékhez, 10-40% kedvezménnyel kiskereskedelmi árainkhoz képest.

 

Mobilbontó Standard:

- Minimum 5 db mobiltelefon karbantartására

- Minimum 6 hónapos karbantartási szerződés kötése a készülékekre

- Tartalmazza a mobiltelefonok ingyenes bevizsgálását, majd ez után a készülékek havidíjának megállapítását mely minimum 500 Ft/db azaz 2500 Ft/hó/5db.

- Tartalmazza a soron kívüli javítást, kedvezményes alkatrész árakkal (20-50% kedvezmény alkatrészekre)

- Tartalmazza a munkadíjat, melyet a készülékek javításánál külön nem számolunk fel.

- A csomag tartalmazza továbbá még korlátlan számú tartozék és kiegészítő beszerzését bármilyen készülékhez, 10-40% kedvezménnyel kiskereskedelmi árainkhoz képest.

- Igény szerint tartalmazza a garanciális készülékek teljeskörű ügyintézését a gyártónál/gyártói szerviznél.

 

Egyedi, személyreszabott ajánlatért kérjen visszahívást e-mailben az mbrs@mobilbonto.com e-mail címen vagy a 0670-262-22-19-es telefonszámon! Igény esetén egyeztetést követően ajánlatunkat személyesen szállítjuk ki, így további kérdéseket tehet fel a témával kapcsolatosan!

 

/Áraink Forintban értendőek és tartalmazzák a mindenkori 27% ÁFA-t./


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

MTlmOT