Általános szerviz vállalás

Mobilbonto.com Általános szerviz vállalási feltételei

Az elvégzett javítási munkákra 30 nap garanciát biztosítunk. A beépített alkatrészekre a beszállítónk által nyújtott garanciális feltételeket biztosítjuk.

Javítási díjaink nem egységárak. A költséget a javítás minõsége, a szaktudás igénye idõszükséglete határozza meg.

A nem nálunk vásárolt alkatrészekre garanciát nem vállalunk!

Ügyfeleinknek lehetõsége van árajánlatot kérni az elvégzendõ javításról, illetve a díjtáblázatunkban* megjelölt összegek felett valamint a garanciálisból fizetõssé vált javítások esetében, mindenképpen küldünk árajánlatot a javítási költségekről. Az árajánlat elkészítésének határideje általában 2-5 munkanap. Az árajánlat visszaigazolását követően a szükséges alkatrész beszerzését megkezdjük, a javítást elvégezzük.

Amennyiben a Megrendelő nem kéri a javítást, adminisztrációs díjat és bevizsgálási díjat nem számolunk fel. Amennyiben 14 naptári napon belül eredeti állapotában visszakerül szervizünkbe a készülék, akkor az eredeti ajánlat feltételeinek megfelelően vállaljuk a javítást és a kiszállási díjat ebből levonjuk.

Ügyfelünknek lehetősége van meghatározni egy “limit” árat javítási költségként, ebben az esetben a javítást csak akkor végezzük el, ha a javítási összköltség ennél alacsonyabb (Ebben az esetben nem küldünk ajánlatot).

Amennyiben a készülék közölt hibáját tartós tesztünk során sem tapasztaljuk, a díjtáblázatban rögzítettek szerinti díjat számítunk fel (garanciális készülékek esetén is!). Abban az esetben, ha az ügyfél által észlelt hiba a későbbiekben újra jelentkezne és ezt mi is tapasztaljuk, az előzőleg felszámított tesztelési díjat levonjuk a javítási költségből.

Amennyiben 14 naptári napon belül eredeti állapotában visszakerül szervizünkbe a készülék, akkor az eredeti ajánlat feltételeinek megfelelően vállaljuk a javítást.
A beépített alkatrészekre a beszállítónk által nyújtott garanciális feltételeket biztosítjuk.

A “várható határidőn”, vagy a javítást követő 60. naptári napon belül el nem szállított készülékekre a 61. naptári naptól kezdődően Bruttó napi 100 Ft tárolási díjat számítunk fel. Az át nem vett készülékeket az átvételtől számított 3 hónapig tároljuk, ezt követően értékesítjük! Költségeink levonása után a fennmaradó összeget térítjük a Megrendelő részére.

Kérjük, hogy beszállításkor, ill. átadáskor a javításra leadott készülék pontos hibajelenségét és a berendezés valamennyi tartozékának pontos feltüntetését követelje meg az átvételt végző munkatársunktól!
Csak a Megbízó által jelzett hibát javítjuk!

A munkalapon fel nem tüntetett tartozékokért, az adathordozók információtartalmáért valamint az információ hiányból származó károkért felelősséget NEM vállalunk.
A készüléket záró garanciacímke sérülése, vagy hiánya a garanciális kötelezettség megszűnését vonhatja maga után.

Beázott, folyadék által elromlott készülékre garanciát semmilyen esetben és semmilyen alkatrészre nem vállalunk!

Készülékét postai úton vagy személyesen juttathatja el hozzánk (Üzletünk és szervizünk címe: 1054 Bp, Szemere utca 23. H-P:9-18, SZO: 10-14 között).

Független szakvélemény elkészítése

Szervizünk vállalja szakvélemények elkészítését 1-5 munkanapos határidővel.

Feltételek: A szakvéleményezni kívánt készüléket minden esetben le kell adni, pontos hibamegjelöléssel. Az Ügyfél által nem ismert hibák nem jelentik azt, hogy a hiba nem áll fent!

A készüléket szakvéleményezés alatt nem áll módunkban megjavítani.

Hibás készülékéről akkor tudunk szakvéleményt kiállítani, ha annak azonosító száma (IMEI) sértetlen.

A szakvélemény tartalma:

Tartalmazza a hibás készülék adatait, a hiba kialakulásának körülményeit (Ügyfél elmondása alapján), a hiba (hibák)megállapításának tényét, valamint javítási javaslatot (javítható/nem javítható, gazdaságos/gazdaságtalan).

Miért jó a szakvélemény?

Egy, a szakmához nem értő személy sok esetben nem lát rá megfelelően a hibákra, azoknak megoldási módozataira, ezért előfordulhat, hogy a szerviz, aki elvégzi a javítást, előnytelen ajánlatot ad, esetleg cserére nem szoruló alkatrészeket is kicserél (rosszabb esetben ezeket csak a munkalapra írja rá). Ez több ezer, akár tízezer Forintos többletköltséget is jelenthet. Ezt megelőzendően kínáljuk szakvélemény szolgáltatásunkat.

(Márkaszervizből származó gyártói garanciás készülékek esetében a szakvéleményt nem vállaljuk, vagy csak az Ügyfél beleegyezésével, miszerint a gyártói garanciás készülékek megbontása a garancia végleges és teljes megvonását vonja maga után!)

Miért kell beviszgálási díjat fizetnem?

A Mobilbontó Shop szerviz és a Telefon-szerviz.hu a bevizsgálási díj bevezetését az alábbi feltételek megvalósulása mellett vezeti be 2015.03.16-tól:

A helyszínen egyértelműen megállapítható hibák esetében a bevizsgálási díj továbbra is 0 Ft (ingyenes) ilyen pl. törött kijelző vagy érintőfelület, esetleg komplett kijelző modul csere, mikrofon- hangszóró- rendszercsatlakozó csere, beázott készülék javítása stb…

A helyszínen nem megállapítható hibák esetében a készülék átvételekor bruttó 2000 Ft bevizsgálási díjat kell fizetni, mely összeg a javítás végösszegéből levonásra kerül (amennyiben a készülék javítható, és az ügyfél kéri).

A bevizsgálási díjat nem igánylő javítások esetében, amnnyiben ügyfél által nem közölt rejtett hibát talál a szerviz, a készülék javítását megtagadhatja, vagy a készülék javítását felfüggeszti az utólagosan megállapított bevizsgálási díj kifizetéséig. pl. A készülék kijelzője törött, de nem lehet bekapcsolni új kijelzővel sem, folyadék által okozott károk találhatóak benne melyről az ügyfél nem értesítette a szervizt a készülék átadásának pillanatában.

A bevizsgálási díj tartalmazza egy jegyzőkönyv kiállítását, melyben szerepel a hiba leírása, az elvégzett (elvégzendő) munka. A készülékről készült fényképekkel csatolva.