Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

Sony SWAP kijelzők érkeztek

Sony Xperia Bontott, gyári kijelző áraink

 

Sony C6603 Z fekete kijelző oldalkerettel: 19.000 Ft

Sony Z ultra fekete kijelző oldalkerettel: 35.000 Ft

Sony Z1 compact fekete kijelző oldakerettel: 20.000 Ft

Sony Z3 compact fekete kijelző oldakerettel: 25.000 Ft

Sony Z3 compact fehér kijelző oldakerettel: 25.000 Ft

Sony Z3 compact narancs kijelző oldakerettel: 25.000 Ft

Sony Z3 compact menta kijelző oldakerettel: 25.000 Ft

Sony Z3 fekete kijelző oldalkerettel: 25.000 Ft

Sony Z3 fekete kijelző oldalkerettel: 25.000 Ft

Sony Z3 fehér kijelző oldalkerettel: 25.000 Ft

Sony Z3 bronz kijelző oldalkerettel: 25.000 Ft

Sony Z3+ Z4 fekete kijelző oldakerettel: 35.000 Ft

Sony M2 fekete kijelző oldalkerettel: 11.000 Ft

Sony M4 Aqua fekete kijelző oldalkerettel: 19.000 Ft

Sony M4 Aqua fehér kijelző oldalkerettel: 20.000 Ft

Sony M5 fekete kijelző oldalkerettel: 23.000 Ft

Sony T3 fekete kijelző oldakerettel: 31.000 Ft

Sony T3 fehér kijelző oldalkerettel: 31.000 Ft

Sony Z5 Premium fekete kijelző oldalkerettel: 35000 Ft

 

A Bontott kijelző minden esetben GYÁRI alkatrészt jelent. A beépített alkatrészekre 3 hónap garanciát vállalunk! Egyes modellek javítása, amelyek készleten vannak, akár 1-2 órán belül elkészülnek!

Készletinformáció elérhető üzletünk telefonszámán: 0670-262-22-19 vagy emailben: mobilbontobp@gmail.com

Gyakran ismételt kérdések

Kérdések és válaszok

Gyakran ismételt kérdések – olvasd el, mielőtt telefonálsz, hátha megoldja a gondod!

– A telefonom kaputt, nem tudom bekapcsolni
A készülékből célszerű kivenni az akkumulátort ( amennyiben lehetséges), a beépített akkus készülékeknél (Apple iPhone, Sony Xperia telefonok) más módon kell megoldani az áramtalanítást.
Apple iPhone: A bekapcsoló gombot és a home gombot (középső gomb) folyamatosan nyomni kell kb 10 mp-ig. A telefon lehűlését követően meg lehet próbálni a bekapcsolást.
Sony Xperia: A bekapcsoló gomb és a hangerő erősítő gombot egyszerre kell nyomni, míg a készülék rezeg háromszor. Ha ez nem megy, a készülék valamelyik tömítő dugója mellett van egy kis piros vagy sárga gomb, ezt kell nyomni kb 3 mp-ig.
Amennyiben egyik újraindítási kísérlet sem jön össze, úgy a készüléket célszerű szervizünkbe elhozni, ahol ingyenes árajánlatot adunk a javításra.

– Elromlott a telefonom, hogyan tudnám a telefonszámokat visszaszerezni?
Amennyiben SD kártyán volt biztonsági mentés, úgy onnan a legegyszerűbb importálni a fájlt, esetleg Google fiókból is vissza lehet nyerni, amennyiben volt biztonsági mentés (Outlook fiókra is érvényes és iCloud-ra is!)
–    Miért nincs térerő a telefonon?
Amennyiben a telefon kártyafüggő, és még nincs két éves, (esetleg használtan vettük) úgy feltehetően díj nemfizetés miatt a szolgáltató a készülék IMEI számát blokkolta. Ebben az esetben sajnos nincs mit tenni, a készülék javítása/IMEI szám cseréje illegális tevékenység. Amennyiben az IMEI nincs letiltva a hálózatról, úgy lehet: SIM hiba, szoftver hiba, hardver hiba. Mindenképpen érdemes a kártyát más készülékbe belepróbálni, hogy a SIM kártya hibáját ki lehessen zárni.
Amennyiben egy ki/bekapcsolással, vagy eszköz visszaállítással nem sikerül megjavítani a hibát, úgy a készüléket célszerű szervizünkbe elhozni, ahol ingyenes árajánlatot adunk a javításra.

– Hogyan tudok kapcsolódni wifivel a számítógépre?
mouse server, kies wifi

– Miért melegszik a telefonom kijelzője?
Ha az akkumulátor volt cserélve,és ugyan úgy melegszik a készülék, egy szoftveres visszaállítást célszerű csinálni, hogy a háttérben futó, de nem használt alkalmazások a készülékről törlődjenek (valamint a felhalmozódott alkalmazás maradványok is).
Nagy melegben, a nagyteljesítményű készülékek melegedése normális, a hűtés nincsen megoldva bennük úgy mint egy PC-ben vagy laptopban.

– Hogy lehet okostelefonon a mobilnetet beállítani?
Mobilinternet beállítással kapcsolatban minden esetben a szolgáltatóhoz érdemes fordulni (Telekom, Telenor, Vodafone)

– A telefonom nem kapcsol be csak a “SONY” feliratig onnan se kép se hang. Mit lehetne vele kezdeni?
Ez a hiba nagy valószínűséggel szoftveres, szervizünkben 1 munkanap alatt és 3-5000 Ft közötti összegből javítható! A készüléken lévő adatok elvesznek!

– Nem tudok telefonálni és SMS-t írni. Hogyan lehet megoldani a problémát?
A telefon kártyafüggetlen? Lehet ez is probléma. A sim kártyát látja a készülék? (kér-e pin kódot, lehet-e keresni a sim kártyán lévő névjegyek között?)
Célszerű első körben a sim kártya vagy a szolgáltató hibájára gyanakodni, elmenni és kérdezi. Ha ez nem segít, akkor a telefont el kell hozni hozzánk, hogy átvizsgáljuk.

– Bekapcsolás közben befagy a telefonom és semmire nem reagál. Mi lehet a baj?
Ez a hiba nagy valószínűséggel szoftveres, szervizünkben 1 munkanap alatt és 3-5000 Ft közötti összegből javítható! A készüléken lévő adatok elvesznek!

– Hogy lehet megállapitani egy telefonnál vagy egy tabletnél, hogy kijelző törés, repedés, az nem e az LCDn van?
Bekapcsoláskor, ha az LCD törött, akkor a készülék képében fekete foltok, esetleg fehér részek lehetnek. Az érintőpanel repedésekor a kijelzőn minden látszik (maximum az érintőpanelen lévő repedések zavarják a képet, de a folyadékkristály nincs megfolyva, nincsenek foltok a megjelenítőn)

– Nem reagál a telefonom semmire, mit lehet a baj?
Ha a telefon nem jelez töltés, számítógép sem látja, akkor nagy lehet a baj, otthon, házilag valószínűleg nem lehet megjavítani. Célszerű átgondolni, hogy a telefon esett-e nagyot (esetleg sokat), érhette-e víz vagy bármilyen folyadék, akár pára. Ezek mind segítséget nyújtanak nekünk a készülék javításában.

– Miért halk maximum hangerőn a telefonom?
Akár a csengő, akár a beszéd hangszóró lehet halk, ha elkoszolódott vagy vaspor került bele (bárkinek a készülékébe kerülhet vaspor). Általában a hangszórók cseréje megoldja a hibát.

– Magától kikapcsol a telefonom. Feloldom, elkezdek telefonozni, kb 30%-on van, megfogja magát és kikapcsol. Mikor visszakapcsolom 1%-on van. Mi lehet a hiba?
A telefon akkumulátora cserére szorul. A modern akkumulátorok élettartama kb. 600 töltési ciklus, ez nagyjából két évet jelent, ezt követően szükségessé válhat a csere.

Webshopunk átalakul

Kedves Vásárlóink,

 

Áruházunk menüje és termékei megújulnak, így átmeneti hibák előfordulhatnak az oldalon.
Új Webshopunkban ezentúl kizárólag eredeti tartozékokat forgalmazunk, így minden esetben tudjuk tartani a 100% elégedettséget és minőséget!

 

Köszönjük a türelmet!

 

Sok tartozékra vágysz? Nem találsz valamit?

Ha oldalunkon nem találod az általad keresett terméket, esetleg a telefonodhoz nincs kiegészítőnk, látogasd meg a tartozek-expressz.hu oldalt!

  • 6000 Termék
  • Valós készlet információ
  • Budapesten 24 órás kiszállítás!
Együttműködés a telefon-szerviz.hu-val

Megkezdtük együttműködésünket a www.telefon-szerviz.hu weboldallal! Immár hivatalos átvételi pont lett a szemere utcai Mobilbontó Shop!

 


5% kedvezmény mostantól örökre!

Fogadj el tőlünk 5% kedvezményt mostantól örökre!

Mindössze annyi a teendőd, hogy regisztrálsz webáruházunka, így a te dolgod is könnyebbé válik és a kedvezmény aktiválása után automatikusan az olcsóbb árakat fogod látni!
Mobiltelefonok selejtezése

Cégek/vállalkozók számára elérhető mobiltelefon selejtező szolgáltatásunk.

Régi, hibás, használhatatlan mobiltelefonok átvételét és ártalmatlanitását vállaljuk. A selejtezni kívánt készletet átvesszük/megvásároljuk.

Termékek listájával, ármegjelöléssel várjuk jelentkezésüket az alábbi e-mail címre: mobilbontobp@gmail.com

A készülékekért 10 db felett díjmentesen futárt is biztosítunk!

MjYzMW